Sobre nosaltres

Qui som?

Una empresa jove, en creixement, però amb una amplia experiència del seu equip directiu i del seu personal i carregada d’il·lusió, motivació i idees.

L’equip directiu està format per professionals amb més de 20 anys d’experiència al sector, havent treballat i formant-se a diferents entitats privades i publiques del sector tant a Andorra com a Espanya i França, coneixent de primera mà el sector i els diferents sistemes sanitaris. Durant les seves trajectòries professionals han viscut els canvis més importants que ha tingut el Transport Sanitari i l’organització de les emergències mèdiques en aquestes ultimes dècades, lluitant per al reconeixement i la professionalització del sector i del personal que s’hi dedica. Tot i les grans millores realitzades, sabem que encara es pot avançar molt i aquesta empresa es la oportunitat per demostra-ho tant en benefici dels professionals que hi treballem dia a dia, com dels nostres usuaris i de la societat en general del Principat d’Andorra.

Missió i valors

Amb la mateixa vocació inicial de servei de proximitat i d’excel·lència, el nostre objectiu és facilitar el servei i els coneixements del Transport Sanitari i emergències a la comunitat i les persones, lluitant cada dia per a la professionalització del sector conjuntament amb els altres cossos d’emergències al Principat. 

La nostre visió és formar part del lideratge del sector, sent el capital humà, la gestió dels recursos i la professionalitat els elements diferenciadors.

La responsabilitat amb els nostres conciutadans, en contribuir a la millora econòmica i social i el respecte pel Medi Ambient.

Ambulancies Valira - Transport Sanitari - DRP - Preventius - Andorra

Les nostres eines

L'equip humà

Cada un dels nostres professionals és una baula del nostre equip. És el nostre millor actiu. Disposem de tècnics en emergències sanitàries, diplomats en infermeria i llicenciats en medicina. Segons el servei a realitzar s'escullen els perfils més adequats

Expertesa

L’expertesa inclou experiència, cura, atenció i humilitat i així és el nostre equip. Gent amb il·lusió de la seva professió que vol millorar dia a dia i donar als demés el millor d'ells mateixos. Nosaltres tenim cura d'ells dotant-los d'eines com formació continuada per a que puguin créixer professionalment i com a persones

Recursos i I+D

Disposar dels millors recursos facilita la nostra tasca i minimitzen els errors. Intentem tenir els recursos tant actualitzats com ens és possible sense oblidar quines son les millores que podem aportar al transport sanitari i a les emergències